body combat

jag älskar body combat!
Det är fullt ös hela tiden, man kämpar och är så fokuserad att det inte finns en enda tanke som inte har med combat att göra. Och så assosierar jag till vår combat träning på mallorca såklart. sååå braa! och vår underbart härliga instruktör som vi hade, åååh!

Det bästa med att träna är faktiskt att man släpper alla andra tankar, fokuserar och glömmer allt. Går man dit med huvudet fullt av jobbiga tankar funderingar och oro så släpper allt. Och det är verkligen vad jag behöver emellanåt.

Dick med mig louise att träna idag också, jättekul! hon skaffade gymkort hon med så nu får vi se hur länge hon har intresset kvar. Kan ju hoppas att hon i alla fall blir hälften så inbiten som jag. Jag och louise har fått ett uppdrag av kommunike (studenttidningen, kommer ni ihåg?). Vi hann inte gå på mötet idag men de har tydligen hittat på något åt oss. Spännande att få reda på vad det kan vara. Vi har mailat och frågat och vi väntar nu spända på svar!


nu när det börjar närma sig att jag ska åka hem en sväng så längtar jag mer än förut. Saknar er där hemma så himla mycket... :( 8 dagar kvar...
Nej nu ska jag läsa lite i min bok, LIVE TO WIN - andreas carlsson. 
nattinatti! 

Kommentarer
Postat av: mams

jag blir också jättenyfiken på vad de hittat på till er:) då måste komma ihåg att berätta om det!

kram i massor:))

2010-09-09 @ 19:56:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback