kladd klar! ....och dethär inlägget blev lika tråkigt som rapporterna jag läste...

carina berg
Haar skrivit klart en kladd för min artikel. Har till och med lyckats med att få ihop rätt antal tecken. Men måste säga att det var otroooligt svårt att komma igång. Det var trögt att läsa rapporter om att arbeta övertid och ekonomi. Men bestämde mig för att skriva en artikel om hyror och hyresgästers ekonomi, utifrån hyresgästföreningens rapport 2009. låter helkul inte sant?!

Det var ganska kul faktiskt. Gillar att skriva i artikelform, trots att det inte är min starka sida. Gillar inte riktigt sluten, att det bara pang bom tar slut. Jag är mer för sluten med finess och nästan lite klychigt! jaja, man ska lära sig allt tydligen.
Som sagt var det tungt att komma igång, men en powernap, några bananer och en massa vatten senare så gick fingrarna igång på tangenterna.

Nu kära vänner ska jag med träningsverk i vader, mage och rygg göra mig iordning för bodypump!
Så tar jag en paus från min text och läser den i morgon, vi har ju till klockan 14 på oss! (förresten ska jag nog läsa den en gång till nu först...)

MÅSTE BARA TILLÄGGA!
att onsdagar kommer bli min favoritkväll här i ensamheten. BodyCombat, Idol & BERG FLYTTAR IN! kan en kväll bli mysigare än så när man sitter ensam i växjö? nepp!
Mamma:
angående bilden, man ställer in kameran på självutlösare, ställer den stadigt så att den inte rör sig en millimeter och sedan hoppar man runt i rummet och tar massa bilder. sedan i PhotoShop klistrar man ihop bilderna.
Men... eftersom kameran stått HELT blixtstilla, så är det bara att sudda fram mig själv, eftersom bakgrunden är exakt den samma!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback