lördag

back and forward
cyklade in till stan en sväng förut. Fick tack på lite grejer som jag kan visa sen. Nu står jag i köket och laga spenatpaj, eller försöker. Fick improvisera lite när jag insåg att jag inte hade allt som behövs, och jag orkade inte gå och handla. det är nog enda fördelen med att laga mat till sig själv att man inte bryr sig så mycket om hur et blir. Blir det äckligt så är det bara att äta ändå lixom... jaja. annars är det rätt tråkigt att laga till sig själv. Men igår åt jag tillsammans med louise och elin. Då stekte jag kanske 50 pannkakor, men det är ju bara kul när det sitter 2 förväntansfulla och hungriga tjejer som väntar på pankkakorna.

Ganska trist väder ute idag, men ska nog bara ta det lugnt idag. kanske blir en prommenad med louise sen, inget gym idag. Vilar musklerna till bodypumpen i morgon.

Vi har fått reda på uppdraget från kommunike nu.
Måste erkänna att det inte var det lättaste. vi får se om vi känner att vi klarar av det. När man säger att man pluggar informatör så förstår 99,9% inte vad man menar eller vad det innebär. Så vårt uppdrag skulle vara att skriva och förklara med lätta ord vilket sedan skulle vara en hjälp för de som försöker förklara för anhöriga vad det är de pluggar. Det svåra är ju bara att vi knappt vet själva... haha. jaja vi får se hur det går med det.
nej nu glömde jag ju nagga pajdegen bara för att jag står här och skriver. jaja...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback