pizza & akademisk kvart

mmm!
jag är så mätt, härlig känsla. Jag gjorde en egen pizza, med chillisås, skinka och annanas på. gottgottgott. Även om jag åt JÄTTEMYCKET så lär jag få äta pizza i 2 dagar till. haha. det är lite konstigt att vara den enda som äter av maten man lagar. Det blir så mycekt kvar.

Var på gymmet förut, inga klasser idag så det fick bli lite kondition i stället. Så en halvtimma på löpbandet i rask takt och uppförsbacke sedan 20 minuter på crosstrainern och sedan massa streching (behövs till min stela kropp.)

Nu ska jag cykla (ner) till stan. Tycker det känns jättekonstigt att säga ner till stan här (dessutom är det massa uppförsbackar) men alla säger så, så det är väl bara att lära sig. Ska se om jag kan få boka en tågbiljett och kolla lite bussar och sånt. Ska ju hem om 2 veckor.


Tar nog med mig häftet jag ska läsa och stannar på vägen hem vid sjön om det fortfarande är sol. är såå tråkigt att sitta här innte och läsa.


kramkramkram på er.
just det,
måste bara berätta om en akademisk kvart för er.
Såhär är det, om det står att föreläsningen börjar 15.00 så börjar den inte förrän 15.15. helt konstigt. Så man ska inte komma förrän en kvart efter vad som står på schemat.

Det kommer typ ifrån att förr hade de klockor som ringde när föreläsningen skulle börja, och då började lärarna gå och därav en kvart. eller något sånt...

men så är det. står det 15.00 så menas det 15.15. hah!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback