kommuniké

lång dag idag.
Det var Novischmässa i skolan så nästan hela dagen gick åt till att representera kommedia och promota tidningen. Sedan hem - till gymmet och träna ben - hem och äta panerad fisk med kokt potatis och remuladsås.

Sedan har jag pluggat fram tills nu.
korr. läst vårt arbete och gjort en Power Point. Men har inte skrivit in mina ord ännu. Det får bli att lägga  in det och träna lite mera på vad jag ska säga i morgon förmiddag.

Har också svarat på lite frågor åt informatören på linneuniversitetet. Jag var tydligen en av dem som hon blivit tipsat om som skulle svara på lite frågor om programmet och universtetet som sedan hamnar på deras hemsida. Kulkul! :)

Men nu blir det duschen sedan sova!


Mitt första nummer av kommunike kom från tryckeriet idag...Jag ska länka så fort den kommit upp som internetupplaga så ni som inte finns här i växjö också kan få läsa vad mina duktiga skribenter skrivit.

Har fått såå mycket härlig respons om tidningen idag så nu har jag nog växt några centimeter :)
jag ska ännu sätta mig ner och läsa den och njuta - men det får nog vänta några dagar när jag smält känslan av allt jobb när jag ser den.

Nattinatti

Kommentarer
Postat av: mam

Helt rätt tänkt av dig vad gäller tidningen. Låt allt arbete smälta in...eller bort...?... Sedan sätter du dig och läser den mer neutralt. OCH NJUTER av erat verk!:) Det är du värd:) kramkram

2011-02-10 @ 08:18:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback