ännu en regnig pluggdag

jag kämpar på...
har pluggat så långt jag kan än så länge inför seminariumet på måndag. imorgon ska vi ses och öva! :)
har kämpat och kämpat med att försöka förstå mig på php... utan vidare resultat. Har suttit i timmar och tittat på youtubetutorials eftersom boken bara gör mig mer förvirrad. har läst massor av guider och har kanske börjat förstå en litenliten gnutta av vad det handlar om, men långt ifrån så mycket att jag kan börja testa att använda det..=P haha!

en positiv sak är i alla fall att html & css känns superenkelt! =P

allt är relativt, eller hur..?

Ska få experthjälp av snälla cassandra i eftermiddag.
vet inte vad jag ska ta mig till annars. men jag ska i alla fall berätta att kursen inte är 100% för nybörjare som den utger sig för att vara. De tar allt för många steg för givet. de förklarar inte hur man kopplar sig till en server, hur man sparar filerna och massa sånt som man tydligen bara borde fatta!
men hur ska man kunna göra det om man är NYBÖRJARE?

Och jag har konstaterat att större delen av de som går kursen INTE är nybörjare. Då alla skriver på sina sidor (som de redan gjort) att de hållit på med programmering i några år, sedan tidigare osv...
så lite lureri att den är lämpad för nybörjare måste jag säga! men jag kämpar på. ännu har jag inte gett upp helt..Drömmer mig bort med lite bilder från midsommarafton!


Tack mamma för fina kommentarer. Saknar er jättejättemycket! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback